pinbetalingen

Pinbetalingen accepteren voor jouw bedrijf

pinbetalingenVeel ondernemers, met name de kleinschalige bedrijfjes, maken gebruik van contante betalingen. Dit is echter niet bepaald optimaal. Op de eerste plaats is het niet handig, je moet namelijk altijd een hoop tellen. Een pinautomaat kopen is dan ook een goed plan, meer hierover lees je op: https://paqar.nl/pinautomaat-kopen/

Cash kost ook geld

Daar komt ook nog eens bij dat je geld moet betalen als je het op je rekening wilt laten storten. Het is veel beter om te kiezen voor een pinautomaat voor binnen het bedrijf. Door middel van een pinautomaat ben je in staat om de betalingen op alle mogelijke manieren te accepteren. Het is van belang dat je op zoek gaat naar een pinautomaat die een verscheidenheid aan betaalmethodes accepteert, dit vindt de klant namelijk wel zo prettig.

Pin accepteren in je bedrijf

Je vraagt je misschien af hoe een pinbetaling precies wordt geaccepteerd binnen het bedrijf. Wanneer de klant in de winkel een bepaald bedrag afrekent zal dit bij jou op de bankrekening verschijnen. Dit zal meestal binnen een paar dagen plaatsvinden, al hangt dit een beetje af van de pinautomaat die je in de winkel hebt staan natuurlijk. De klant krijgt na het pinnen een pinbewijs mee.

Zoals de naam al wel zegt is dit een bewijs dat de klant de betaling heeft verricht. Door de pinbetalingen te koppelen aan een boekhoudprogramma zal je in een oogopslag kunnen zien welke betalingen er allemaal zijn gedaan en welke er zijn binnen gekomen. Het is niet voor niets één van de beste investeringen die je maar kunt maken voor jouw bedrijf.